Transferverpleegkundigen

Als transferverpleegkundige bent u nauw betrokken bij de zorgvraag van uw patiënt. U als transferverpleegkundige heeft immers als taak om uw patiënt te adviseren en te begeleiden bij zijn/haar vertrek uit het ziekenhuis. Natuurlijk wilt u dat uw patiënten indien noodzakelijk de juiste zorg ontvangen. Wij als ZAB begrijpen als geen ander wat er nodig is om de persoonlijke situatie van uw cliënt te stabiliseren. Onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en respectvolle zorg maken ons tot een professionele zorgpartner.

Wij hebben een luisterend oor voor de cliënt en indien gewenst onderhouden wij zelfs contact met u. Op deze wijze blijft u betrokken bij uw cliënt en bent u direct op de hoogte van de huidige status.

Wij komen dan ook graag langs voor een kennismakingsgesprek om u te overtuigen van de goede kwaliteit en service van ZAB. Mocht u in onze organisatie geïnteresseerd zijn, informatie willen ontvangen of een afspraak willen maken voor een persoonlijke kennismaking, dan horen wij dat graag.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Contactgegevens

ZAB Centrum
Tel: 070 389 83 00
Fax: 070 362 22 27
Boekhorststraat 42
2512 CS Den Haag