Huisartsen en specialisten

Wij proberen een zo optimaal mogelijk zorgpakket te leveren aan cliënten. Vaak is de huisarts de eerste die de behoefte aan extra zorg in de thuissituatie van een cliënt kan aankaarten. Daarom proberen wij regelmatig aan tafel te zitten met huisartsen in ons werkgebied zodat wij cliënten kunnen voorzien van thuiszorg die aansluit bij hun wensen en behoeften.

Ook een specialist heeft de zorgvraag van zijn/haar patiënt vaak heel goed in beeld. Als geen ander weet u wat er nodig is om de persoonlijke situatie van uw patiënt te stabiliseren.

Voor huisartsen en specialisten is tijd kostbaar en uitleg aan zorgverleners kost tijd, net zo als het aandringen op spoed en het leggen van de juiste contacten. Wij kunnen voor u de geschikte partner zijn in het bieden van professionele en respectvolle zorg. Wij hebben een luisterend oor voor de cliënt en indien gewenst onderhouden wij zelfs contact met u. Op deze wijze blijft u betrokken bij uw cliënt en bent u direct op de hoogte van de huidige status.

Wij komen dan ook graag langs voor een kennismakingsgesprek om u te overtuigen van onze goede kwaliteit en service. Mocht u in onze organisatie geïnteresseerd zijn, informatie willen ontvangen, of een afspraak willen maken voor een persoonlijke kennismaking, dan horen wij dat graag.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Contactgegevens

ZAB Centrum
Tel: 070 389 83 00
Fax: 070 362 22 27
Boekhorststraat 42
2512 CS Den Haag