Zorg Advies Bureau:
Social Worker/BegeleiderVacature Social Worker/Begeleider

ZAB Zorg is op zoek naar een Social worker bij wie zorg in het DNA zit, iemand met een hands-on mentaliteit en die de focus legt op het continu verbeteren binnen de zorg onze organisatie.

Als Social Worker draag je zorg voor (kwetsbare) mensen bij het oplossen van hun problemen en beperkingen in hun functioneren en wisselwerking met hun sociale omgeving. De Social Worker doet dit door middel van het bieden van hulp- en dienstverlening waarbij het verbeteren van het probleemoplossend vermogen en maatschappelijk functioneren van de hulpvrager centraal staat. Er wordt ingezet op eigen kracht van de cliënt die in staat is zijn/haar sociale netwerk meer te benutten. De regie over het eigen leven wordt waar mogelijk bij de cliënt gelaten.

WIJ VRAGEN
• Je hebt een afgeronde maatschappelijke MBO4/HBO opleiding.
• Je hebt tenminste 2 jaar relevante werkervaring.
• Je hebt kennis van relevante sociale wetgeving.

COMPETENTIES
Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
Sterk in plannen, deadlines bewaken, organiseren en rapporteren;

Specifieke kennis over en ervaring met:
• Je hebt kennis en kunde d.m.v. het bijhouden van ontwikkelingen op het vakgebied.
• Je hebt vermogen tot motiveren, stimuleren, overtuigen, luisteren, gespreksvoering en corrigeren vanuit de behandelfunctie met als doelstelling ook moeilijke opdrachten te doen uitvoeren en gesprekken te.
• Je moet kunnen omgaan met door het behandelteam ingezette beleid ten aanzien van psychologische en/of pedagogische aspecten.
• Je draagt bij aan het opstellen van behandelprogramma’s op doelgroep niveau.

DIENSTVERBAND
Parttime / Fulltime

SALARIS
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

AANVULLENDE INFORMATIE
Wij bieden een organisatie waarin we samen dromen laten uitkomen door te doen waar we goed in zijn, namelijk oprechte aandacht hebben voor onze klant met een enorme bevlogenheid. Omdat we weten dat we een verschil willen maken.

ZAB Zorg is een thuiszorgorganisatie, die kwalitatief hoogwaardige belevingsgerichte thuiszorg biedt aan een ieder die daar behoefte aan heeft. Wij houden specifiek rekening met de wensen, taal en religie van de cliënt. Wij willen een bijdrage leveren aan de veelkleurigheid van de zorg binnen een multiculturele samenleving. Daarbij willen wij een leidende rol spelen in het realiseren van een gezondere samenleving.

Het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is bij indiensttreding een verplicht onderdeel voor externe kandidaten.

Bel mij terug
Contactgegevens
Zorgteam Boekhorst
Boekhorststraat 42
2512 CS Den Haag
Tel: (070) 389 83 00
Fax: (070) 362 22 27
Zorgteam Transvaal
Kritzingerstraat 8
2572 XR Den Haag
Tel: (070) 308 55 40